PKN ONS
© Copyright PKN ONS 2010.
Bidstond 10 maart 2021. Klik hier voor meer foto’s.
Overstapdienst 2021. Een bijzondere, mooie dienst in De Fontein vanmorgen.... vandaag stonden we stil bij de volgende stap die Nick, Gerbrich, Wilco, Anna en Hinke maken. Na de vakantie gaan ze naar het voortgezet onderwijs en vanmorgen namen ze afscheid van de kindernevendienst. Ze kregen en liedboek of een Bijbel in gewone taal aangeboden. Heel veel succes allemaal! En we namen afscheid van Hetty als leidster van de kindernevendienst. Maar liefst 17 jaar heeft ze zich ingezet! Oant sjen allegearre! Klik hier voor meer foto’s
Nacht zonder dak 4 september 2021. Afgelopen nacht hebben de jongeren van ONS geslapen in hun eigen gemaakte krotje van plastic, hout en karton op het parkeerterrein achter “De Hoekstien”. Belangstellenden konden van 19.30 tot 20.30 de “krottenwijk” komen bekijken onder het genot van koffie/thee met cake. De opbrengst van dit evenement gaat naar een jongerenproject Tearfund, t.w.: het Rahab Centre in Oeganda. Ondanks dat de natuur in Oeganda prachtig is, zijn er op het platteland vaak weinig kansen en veel jonge mensen gaan op zoek naar een beter leveren, maar het leven is hard in de stad en ze raken op straat. Klik hier voor meer foto’s.
Startzondag PKN (5/9/2021). Nieuw seizoen Nieuwe gevoelens Nieuwe kansen Dezelfde dromen Samen een fris begin. Klik hier voor meer foto’s.