PKN-ONS op Facebook. We zijn nu ook te vinden op Facebook. Klik op het icoontje in de onderste balk van iedere pagina van deze site of klik op de volgende link: https://www.facebook.com/pknONS Klik hier voor de Digitale kansel. Volgen en terugkijken kerkdiensten. U kunt u de kerkdiensten volgen via: https://kerkonline.frl/ons Helaas is er een fout opgetreden bij de opname van de kerkdienst van zondag 4 september jl. De dienst was niet live te volgen. Gelukkig zijn de problemen opgelost en kunt u vanaf vandaag de dienst alsnog bekijken. Via https://kerkonline.frl/ons en dan daarna startzondag kiezen. Profielschets/vacature nieuwe predikant. Klik hier voor de profielschets/vacature. Privacy website. Onze website is beveiligd met een beveiligingscertificaat. Zo’n beveiligingscertificaat is voor een bepaalde periode geldig en moet dan vernieuwd/verlengd worden Dit wordt doorgaans automatisch gedaan door onze webhost. Echter is gebleken dat dat soms toch vergeten wordt en vervolgens is onze website dan niet meer bereikbaar c.q. in de lucht. Dit is vervelend maar eigenlijk ook wel weer goed. Hackers kunnen er dan in ieder geval ook niet bij. Mocht u in de toekomst ontdekken dat onze website niet bereikbaar is, meldt dit vooral bij mij dan kan ik contact opnemen met onze webhost. Trek u echter niets aan van de tekst die op dat moment wordt vermeld op de website. Niemand kan op dat moment bij de website; dus ook kwaadwillende niet. Uw webmaster. Nieuwsbrief: De nieuwsbrief wordt in principe op zaterdag rond 12.00 uur op de website geplaatst. Dit omdat eventuele wijzigingen dan nog kunnen worden “meegenomen” bij publicatie van de nieuwsbrief. In voorkomende gevallen wordt de nieuwsbrief op vrijdagavond of later in het weekend op de website geplaatst. Maar in 99% van de gevallen is dat in ieder geval voor de zondag daaropvolgend. Dan zijn er mensen die de nieuwsbrief toch niet kunnen lezen/downloaden, omdat deze niet “in beeld” verschijnt. Probeer dan eens met “F5” de website te “refreshen”. Heeft dit niet het gewenste effect, dan ligt het waarschijnlijk aan uw webbrowser. Hieronder kunt u de nieuwsbrief(ven) lezen en en eventueel downloaden. Klik hier voor de nieuwsbrief van 2 oktober 2022. Klik hier voor de nieuwsbrief van 25 september 2022. Klik hier voor de nieuwsbrief van 18 september 2022. Klik hier voor de nieuwsbrief van 11 september 2022. Klik hier voor de nieuwsbrief van 4 september 2022. Klik hier voor de nieuwsbrief van 28 augustus 2022. Klik hier voor de nieuwsbrief van 21 augustus 2022. Klik hier voor de nieuwsbrief van 14 augustus 2022. Klik hier voor de nieuwsbrief van 7 augustus 2022. Klik hier voor de nieuwsbrief van 31 juli 2022. Klik hier voor de nieuwsbrief van 24 juli 2022. Klik hier voor de nieuwsbrief van 17 juli 2022. Klik hier voor de nieuwsbrief van 10 juli 2022. Klik hier voor de nieuwsbrief van 4 juli 2022. Klik hier voor de nieuwsbrief van 26 juni 2022. Klik hier voor de nieuwsbrief van 19 juni 2022. Klik hier voor de nieuwsbrief van 12 juni 2022. Klik hier voor de nieuwsbrief van 5 juni 2022.