PKN ONS
© Copyright PKN ONS 2010.
De contactgegevens zijn: Ds. Maartje Wildeman Lyklamawei 13 8566 JH NIJEMIRDUM tel.: 0514-593781 E-mail: maartjewildeman@zonnet.nl
(Foto is gemaakt door: Janke Draijer).
Sinds september 2011 ben ik verbonden aan deze gemeente: de Protestantse Gemeente Oudemirdum, Nijemirdum en Sondel. een gemeente van drie dorpen in het prachtige Gaasterland. Deze streek kent mooie vergezichten (over weilanden, water), heuvels, beschutte bossen en gezellige dorpen. Zoals deze streek is, zo zie ik ook mijn weg met u als predikant. Ik wandel een stukje met u mee, uitziende naar vergezichten die inspiratie en bemoediging bieden, over heuvels van tegenslag en zorgen, zoekende naar geborgenheid en de warmte van een gemeenschap. We gaan in geloof dat God met ons meegaat en Jezus ons voorgaat.
Ds. Wildeman is pastoraal verantwoordelijk voor de straten: Oudemirdum: Nijemirdum: Sondel: De Grintfisker Omrin De Vinkebuorren De Snipfanger Wissebuurt Jacobus Boomsmastraat De Bûgel Swaaigat De Stobberoeier Wyldpaed Liemdobben Stiendollen Gaestwei Mocht u in geval van nood de predikant niet kunnen bereiken, belt u dan met de scriba of voorzitter van de kerkenraad.